У Львові визначили найкращих юних дзюдоїстів-динамівців

7 вересня 2023 року на базі олімпійської підготовки спортивного комплексу Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2009 років народження.

У змаганнях, що були організовані спільно з Національним олімпійським комітетом України в рамках Європейського тижня спорту-2023, взяли участь спортсмени із одинадцяти територіальних організацій Товариства.

Серед почесних гостей спортивного свята були: учасник Ігор Олімпіади 2012 року, призер чемпіонатів Європи з дзюдо, очільник Львівської обласної федерації дзюдо Сергій Дребот, дворазова чемпіонка світу з шосейних перегонів, заслужена майстер спорту з велосипедного спорту Тамара Полякова та переможниці Всесвітньої Універсіади–2023 з художньої гімнастики Марта Борис і Анастасія Пташник.

Участь в урочистій церемонії відкриття чемпіонату та нагородження переможців і призерів змагань взяли: начальник відділу олімпійських видів спорту ФСТ «Динамо» України Володимир Губарєв, перший заступник голови Львівської обласної динамівської організації Віктор Яцковець, заступниця голови відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Сергій Кознов.

У своєму виступі Оксана Вацеба наголосила, що цього року гасло Європейського тижня спорту #BeActive звучить як «Рухайся у ритмі перемоги!». І це гасло відображає загальну тональність олімпійського руху в Україні, адже кожен спортсмен прагне перемоги, а кожна перемога наших атлетів присвячується Україні.

За підсумками командної боротьби перемогу здобула збірна команда Київської міської організації динамівського товариства, друге місце виборола команда Сумської обласної організації, а третє – Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Переможці та призери чемпіонату в командному заліку нагороджені почесними дипломами, а в особистому – дипломами, медалями відповідних ступенів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *