Шосткинські спортсмени повернулися з нагородами із Всеукраїнського турніру з дзюдо

17 вересня у Сумах відбувся відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2009 р.н., 2010-2012р.н. Традиційно захід присвятили пам’яті загиблих учасників АТО Героя України, полковника Олександра Аніщенка та капітана Максима Савченка.

Як повідомляє Сумська ОВА, турнір з дзюдо зібрав майже 400 учасників з різних регіонів. Взяв участь у відкритті чемпіонату Сумської області з дзюдо та відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо і начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

«Проведення змагань на честь наших героїв під час війни надзвичайно важливе. Ворог планував знищити нашу національну ідентичність, нашу мову, нашу культуру, знищити наш спорт, проте як би російські терористи не намагалися завадити нам, ми не здаємося, ми б’ємося, ми тренуємося, ми працюємо, ми перемагаємо, щоб на світових аренах підіймався Прапор України та звучав наш Гімн“, – зазначив Володимир Артюх.

Шостку на змаганнях представляли вихованці тренерів Олександра Суліма та Єлизавети Гукової (відділення дзюдо КДЮСШ “Барса”). За результатами туніру, ІІ місце посіла Єлизавета Жура, ІІІ місця –  Ангеліна Дейкун та Артем Селіваненко.– Перший старт після літніх канікул і вже невеликі успіхи для нашої федерації, срібні та бронзові нагороди поклали в скарбничку спортсмени відділення дзюдо КДЮСШ “Барса”. Вітаємо спортсменів, бажаємо подальших перемог та здобутків на всіх татамі.Дякуємо Сумській обласній Федерації дзюдо за організацію змагань. Збройним силам України велика подяка за можливість виховувати підростаюче покоління! – зазначає Шосткинська федерація дзюдо.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *