14 нагород здобули українські кадети на Кубку Європи в словацькому Шаморіні

Минулими вихідними паралельно з турніром серії Grand Slam в Тбілісі, в словацькому Шаморіні відбувся черговий етап континентального Кубку серед спортсменів до 18 років. Блискучий результат на змаганнях продемонструвала українська збірна, в активі якої одразу 14 нагород.

В змаганнях взяли участь переважно чемпіони і призери нещодавнього чемпіонату України серед кадетів, який відбувся в Києві, і багатьом з них вдалося підтвердити свій клас. Подекуди наші спортсмени зайняли два або навіть й три місця на п’єдесталі пошани у деяких вагових категоріях.

За два змагальні команда під керівництвом старшого тренера Сергія Дребота здобула 5 золотих, 3 срібні та 6 бронзових нагород.

Чемпіонами змагань стали: Олександр Мартинчук (до 66 кг), Анастасія Левченко (до 48 кг), Михайло Соляник (до 81 кг), Аркадій Самойлов (до 90 кг), Іларія Цуркан (до 63 кг).

Срібні нагороди завоювали: Ростислав Кострикін (до 50 кг), Тимофій Руденко (до 73 кг), Кирило Перевертайло (до 81 кг).

Бронзові медалі в активі: Ілля Назаренко (до 66 кг), Богдан Остапенко (до 66 кг), Анастасія Северин (до 52 кг), Діана Балбек (до 57 кг), Дмитро Лебідь (до 90 кг), Олег Фесенко (понад 90 кг).

Відзначимо, що за крок від нагород, посівши підсумкове 5 місце, зупинилося ще __ українських дзюдоїстів: Хазар Гейдаров (до 55 кг), Лілія Петренко (до 44 кг), Григорій Черемхов (до 73 кг), Анна Олійник-Корнійко (до 70 кг). Ще 5 наших спортсменів посіли підсумкове 7 місце.

Відзначимо, що у загальнокомандному заліку збірна України посіла 1 місце, обійшовши команди Казахстану та Ізраїлю. Щиро вітаємо наших спортсменів, їх батьків та увесь тренерський штаб з даним здобутком! Так тримати!

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *