У Сумах стартували змагання з дзюдо серед юнаків та дівчат

У Сумах стартував турнір з дзюдо “Кубок Незламних”, участь у ньому візьмуть юнаки та дівчата 2008-2009-го та 2010-2012-го років народження.

Участь у відкритті турніру взяв переможець та призер всеукраїнських, європейських та міжнародних турнірів, учасник Олімпійських Ігор Георгій Зантарая.

“Насправді – це дуже гарно, коли є організації, які проводять в такі тяжкі часи змагання для дітей. Тому, що ми продовжуємо жити, незважаючи на те, що йде війна”, — каже дзюдоїст Георгій Зантарая.

Участь у змаганнях сьогодні взяли учасники 2010-2012 років народження з Сумської, Чернігівської, Полтавської, Харківської областей. Юрій Меєрович привіз спортсменів з Охтирки.

“Приїхали сьогодні 17 учасників. Дівчаток і хлопчиків. Новачків обстрілюємо. Сьогодні для декого такі серйозні змагання перші-другі. А ті, хто вже брав участь у таких змаганнях – у нас половина команди – ті зав’язані здобути медалі”, — розповідає тренер Юрій Меєрович.

Дзюдоїсти Суми

Тренерка з Харкова Надія Лозова привезла в Суми спортсменів з Харкова. Говорить, головне – це вийти на татамі.

“Був дуже великий проміжок часу – ми не змагались і тренувального процесу у нас в Харкові немає. Тому, що ми тренуємося дуже-дуже рідко, але діти повертаються в міста і у них дуже оченята “горять”, вони скучили за змаганнями, за татамі”, — каже тренерка Надія Лозова.

Одним із перших на татамі вийшов представник харківського дзюдо Єгор Алпєєв. Свій перший поєдинок Єгор виграв і з нами поділився своїми враженнями.

“У мене бомбезний настрій. Я хочу виграти перше місце. Я сюди за цим приїхав і тренувався дуже довго”, — говорить учасник змагань з Харкова Єгор Алпєєв.

На завтрашні поєдинки налаштовується сумчанка Софія Гречка.

“Завтра я буду боротися та налаштовувати нашу команду на боротьбу. Сподіваюся на “золото” тому, що я багато працюю. Над собою, над своїми помилками. Кожного дня тренуюсь, буває що і по два і по три рази на день”, — каже учасниця з Сум Софія Гречка.

Дзюдоїсти Суми

6 травня, у боротьбу за медалі вступлять юнаки та дівчата 2008-2009 років народження. Крім того, на татамі вийдуть жінки.

Так, у Сумах два дні триватимуть турніри з дзюдо: “Кубок Незламних” та турнір серед жінок. Спортсмени розіграють 39 комплектів медалей.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *