Михайла Кошляка обрано головою відділення НОК України в Дніпропетровській області

30 листопада в СК «Олімпійські резерви» відбулася VII звітно-виборча асамблея відділення НОК України в Дніпропетровській області. За підсумками голосування 88 делегатів, новим Головою відділення було обрано президента Федерації дзюдо України Михайла Кошляка.

Свого опонента, віцепрезидента Федерації баскетболу України Валерія Кондратьєва, Михайло Анатолійович переміг з різницею в 10 голосів. На асамблеї був присутній президент НОК України Вадим Гутцайт, який одним з перших привітав новообраного Голову відділення.

У коментарі пресслужбі ФДУ Михайло Кошляк поділився своїми враженнями від виборчого процесу, а також розповів, як буде поєднувати посади:

«Рішення балотуватися на посаду виникло через ситуацію, яка склалася зі спортом в області. У нас є великі проблеми, які потрібно вирішувати. Я вмію працювати, я знаю як це робити, отримую від цього задоволення, і головне – є результат.

Щодо того, чи важко мені буде поєднувати посади, можу сказати приказкою, що всіх дітей любиш однаково. В мене 5 дітей і 3 онуків, всіх люблю однаково. Так само і з організаціями, які я очолюю. Всім будемо приділяти увагу, своєчасно вирішувати всі питання, тому рідному дзюдо нема за що переживати.

Вже зараз обговорюємо можливість запровадження премій для спортсменів, які потраплять на Олімпійські ігри від області. Тому вмикаємося в роботу з першого дня, і, впевнений, що все вийде», — сказав Михайло Анатолійович.

До складу нового виконавчого комітету Відділення НОК України в Дніпропетровській області увійшли 13 осіб: Михайло Кошляк, Олександр Пшеничников, Владислав Штамбур, Діна Міфтахутдінова, Олександр Осипов, Лілія Гиренко, Денис Давидов, Вікторія Орєшина, Ярослав Дерев’янко, Микола Ставринов, Анатолій Шинкаренко, Анастасія Коженкова, Григорій Король.

Федерація дзюдо України щиро вітає Михайла Анатолійовича з обранням! Бажаємо сил та наснаги на чолі олімпійського руху Дніпропетровщини!

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *