У ЛУЦЬКУ – ВІДКРИТІ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ДЗЮДОЇСТІВ

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - DSC_1935w.JPG

У луцькій спортшколі «Динамо-Прайд» відбулися змагання з дзюдо серед юнаків та дівчат 2011–2016 років народження. До участі долучилися понад 300 спортсменів. Турнір із японського бойового мистецтва проводять кілька років поспіль.

Відкриту першість організувано КЗ «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби», підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»Ф.

Щоразу на турнірах у «Динамо-Прайд» збираються дзюдоїсти з багатьох населених пунктів. Цього разу географія також широка – брали участь діти з Луцька, Рівного, Ківерців, Шацька, Ковеля, Володимира, Павлівки, Любешева та Підгайців. Хлопці й дівчата змагалися в трьох вікових категоріях.

Директор КЗ «ВОДЮСШ із видів боротьби» Віталій Терешкевич відзначив, що дзюдо має неабияку популярність у дітей, а в Луцьку часто проводять відкриті змагання.

«Сьогоднішні змагання для дітей 2011-2016 років народження є традиційними. Ми зібрали понад 300 дітей у трьох вікових групах. З кожним роком кількість спортсменів усе збільшується», – акцентував Віталій Терешкевич та вручив подяки партнерам турніру.

Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина ШкльодаК, українські діти в нинішній важкий час заслуговують захопливого дитинства, тому потрібно влаштовувати їм приємні моменти.

«Діти, які зібралися на змаганнях, – наша гордість. Їм подобається спорт, тому наше завдання – підтримати їх у починаннях. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучився до змагань, адже бачимо жагу та завзятість дітей під час виступів. Важливо сприяти будь-якому дитячому захопленню, адже наші діти того заслуговують», – наголосила Катерина Шкльода.

Від ранку й до обіду на татамі змагалися молодші дзюдоїсти, після чого найкращі отримали пам’ятні нагороди. Пообіді в боротьбу вступили учасники старшої категорії. На них теж чекали відзнаки.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *